Nederlands

Sales & Reservations:
+31 (0)20-234 56 78

Amstel Hospitality Group B.V. is een nieuwe organisatie en staat voor service op hoog niveau aangekleed in klassieke stijl met moderne opvallende elementen. Een hospitalityvorm gericht op wederkerende gasten, niet alleen bedacht vanuit de ligging of uitstraling, maar vooral ook vanuit de persoonlijke benadering en herkenning. Onderscheidend in de hotelwereld, met als doel om de verwachtingen van de gast telkens weer te overtreffen.

Over onze boutique hotels en appartementen

Amsterdam Canal Hotel

The Amsterdam Canal Hotel is het stadshotel opnieuw uitgevonden, voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig verblijf gedurende hun bezoek in het levendige Amsterdam. Wij hunkeren meer naar een unieke ervaring dan warmhartige clichés. Wij hebben belangstelling voor de historie van de gebouwen die we bewonen, die ons leiden naar een plek die hartelijk, authentiek en verfrissend tegelijk is. Wij zijn aantrekkelijk voor een breed publiek van stadsreizigers, die op zoek zijn naar een compromisloos bezoek aan Amsterdam.

Naar Amsterdam Canal Hotel

Canal Boutique Rooms & Apartments

Canal Boutique Rooms en Apartments zijn hotel gevestigd in een pand uit 1680 in de binnenstad van Amsterdam, tussen de gezellige winkeltjes van de Negen Straatjes, uitkijkend over de Keizersgracht. The Grand Canal Hotel heeft 24 hotelkamers en 2 6-persoonsappartementen. Deze locatie wordt het parade paardje van de organisatie. De Gouden Eeuw is een thema dat op een moderne wijze voordurend terugkomt in dit pand.

Naar Canal Boutique Rooms & Apartments

Amsterdam Canal Residence

Het Amsterdam Canal Residence is een charmant 4 sterren hotel met 8 unique kamers en 2 luxieuze suites. De kamers hebben een warme en authentieke uitstraling en zijn perfect om te ontspannen na een drukke dag in het bruisende hart van Amsterdam. Ons toegewijde personeel zorgt ervoor dat u zich thuis volt en vertelt u met liefde over alle hotspots in Amsterdam.
De combinatie van comfort, historische elementen, moderne faciliteiten en persoonlijke service maakt uw verblijf in dit hotel een echte beleving.

Naar Amsterdam Canal Residence

Canal Suites

De Canal Suites zijn 7 luxieuze boutique appartementen gelegen dichtbij de Amstel. Deze appartementen zijn perfect voor gasten die Amsterdam minimaal 7 nachten willen bezoeken. In het historische hart van Amsterdam worden bezoekers voor zowel zakelijk als leiisure een unique ervaring aangeboden. Een 17e eeuws grachtenpand gelegen aand e Amstel biedt u het perfecte verblijf in Amsterdam. De modern en comfortabele ingerichte appartmenten ademen de 17e eeuw en zijn voorzien van een lounge gedeelte, keuken, badkamer en slaapkamer.

Naar Canal Suites
Afdrukken
Over Amstel Hospitality Group BV.

Amstel Hospitality Group BV. is een nieuwe organisatie en staat voor service op hoog niveau aangekleed in klassieke stijl met moderne opvallende elementen. Een hospitality vorm gericht op wederkerende gasten, niet alleen bedacht vanuit de ligging of uitstraling, maar vooral ook vanuit de persoonlijke benadering en herkenning. Onderscheidend in de hotelwereld, met als doel om de verwachtingen van de gast telkens weer te overtreffen.

De Amstel Hospitality Group is Authentiek, Inspirerend en Sympathiek van Karakter.

De organisatie heeft drie boutique hotels en een locatie met boutique appartementen. In maart 2013 bracht de groep het Amsterdam Canal Hotel op de markt en een jaar later in 2014 de Amsterdam Canal Residence. Midden 2017 heeft de opening van Canal Suites plaatsgevonden. Dit zijn boutique appartementen aan de Keizersgracht. Eind 2017 wordt de officiële opening van The Grand Canal Hotel verwacht.

Contact

Please prove you are human!